KOÇ BURCU

Sevgili Koç; bugün kendinizi sıkıcı hissedebilirsiniz. Aşk, çocuk, tatil, eğlence, şans oyunlarından dolayı para kayıpları gerçekleşebilir. Bazı sağlık sorunlarınız olabilir. Bir taraftan da kariyer hayatınızdaki gelişmelerle kazançlarınızı arttırabilecek fırsatlar yakalayabilirsiniz. Yeni bir girişime başlamamanız da tavsiye edilir. Sosyal çevrenizle beraber fikir birliğine ulaşabilirsiniz. Kazançlarınızın kayıplara dönüşmesi muhtemeldir.

BOĞA BURCU

Sevgili Boğa; bugün ev, aile konularıyla ilgilenebilirsiniz. Yurt dışı, eğitim, seyahat, hukukla ilgili aniden gelişen güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Kariyer hayatınızdaki gelişmelerle maddi kazançlarınızı arttırabilirsiniz. İşinizi büyütecek hızlı kararlar alabilirsiniz. Yarım kalmış işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Yeni bir ortaklığa başlamanız muhtemeldir. Bir iş ortağı ile sabit varlıklara yatırım yapılması tavsiye edilmez. Güzel bir gün geçirmenizi dilerim.

İKİZLER BURCU

Sevgili İkizler; bugün pozitif bir ay sizi kutsuyor. yakın çevre, kardeşler, eğitim, seyahat konuları gündeminize gelebilir. Para, ameliyat, okültizm konularıyla ilgili ani güzel kararlar alabilirsiniz. Kendinizi sağlıklı hissedebilirsiniz. Lüks ile ilgili satın alımlar için de kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Geçmişte planladıklarınızı hayata geçirebilirsiniz. Güzel bir gün geçirmenizi dilerim.

YENGEÇ BURCU

Sevgili Yengeç; bugün, ay tarafından kutsanmışsınız. Kariyer hayatınızdaki fırsatlarla kazançlarınızı arttırabilirsiniz. Önemli kararlar alabileceksiniz. Ayrıca daha yüksek çalışmalar için plan yapacaksınız. Bazı etkili insanlarla tanışmanız muhtemeldir. Sosyal çevrenizden dolayı ise harcamalarınız artabilir. Partner, ortaklık, evlilik, mahkemelerle ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Güzel bir gün geçirmenizi dilerim.

ASLAN BURCU

Sevgili Aslan; bugün kendinizi iyi hissediyorsunuz. Zor bir görevi tamamlamanız mümkün olabilir. Güven seviyenizi artıracaktır. Değersiz konulardaki tartışmalardan kaçınmanız tavsiye edilir. Ayrıca değersiz eşyalara yaptığınız harcamaları kontrol etmeniz tavsiye edilir. Yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk konularında güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kariyer hayatınızdan dolayı bazı sorunlar gerçekleşebilir yarım kalmış ama hayata geçiremediğiniz projeleriniz için adım atabilirsiniz. Geçmiş yatırımlarınız size iyi kazançlar sağlayabilir. Güzel bir gün geçirmenizi dilerim.

TERAZİ BURCU

Sevgili Terazi; bugün sizi mutlu edecek olan ay sizi kutsuyor. İletişim becerilerinizin yardımıyla büyük bir sipariş almanız muhtemeldir. Çevrenizdeki insanlara karşı naziksiniz, bu da saygınızı artırabilir. İş arkadaşlarınızın yardımıyla bazı zor kararlar alabilirsiniz. Sosyal çevrenizden dolayı harcamalarınız artabilir. Ev, ailenizle ilgili yatırım yapma kararı alabilirsiniz. Ev değişikliği gündeme gelebilir ama 19 ocak sonrasına bırakmanızı tavsiye diyorum. Aşk konusunda şanslı bir gündesiniz. Güzel bir gün geçirmenizi dilerim.

AKREP BURCU

Sevgili Akrep; bugün ay tarafından kutsanmışsınız. Kariyer hayatınızla ilgili ani gelişmeler gerçekleşebilir. İşinizde eğleneceksiniz. Ev içi uyum orada olacak. Yeni bir projeye başlamak için yeni planlar yapmanız muhtemeldir. İş arayanlar uygun bir iş bulacaktır. Maddi kazançlarınızı arttıracak, finansal yapılandırma yapabileceğiniz konular gündeminize gelebilir. Evlilik, ortaklık, mahkeme konularında yarım kalmış konuları tamamlayabilirsiniz. Fikirsel uyum sağlayabilirsiniz. Partnerle seyahat edebilirsiniz. Güzel bir gün geçirmenizi dilerim.

YAY BURCU

Sevgili Yay; bugün kendinizi iyi hissetmeyebilirsiniz. Yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk konularıyla ilgilenebilirsiniz ama bazı sorunlar gerçekleşebilir.  Sizi üzebilecek eski sağlık sorunları ortaya çıkabilir. Sabırsızlık ve acele nedeniyle bazı yanlış kararlar alacaksınız. Herhangi bir karar vermeden önce iki kez düşünmeniz tavsiye edilir. Parayı boşta tutmamanız tavsiye edilir, aksi takdirde paranızı değersiz şeyler satın almak için harcayabilirsiniz. Partner, ortaklık, evlilikle ilgili sorunlarınızı düzeltme fırsatı yakalayabilirsiniz. Güzel bir gün geçirmenizi dilerim.

OĞLAK BURCU

Sevgili Oğlak; bugün para, ameliyat, kredi, miras gibi konularda güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Önemli fırsatlar gerçekleşebilir.  Geçmiş yatırımlarınızda iyi kazançlar elde etmeniz muhtemeldir. Para akışınıza ise dikkat etmelisiniz.  Yakın gelecekte size iyi kazançlar sağlayabilecek iş açısından hızlı kararlar verebilirsiniz. Aşk, çocuk, hobi, tatil, borsayla ilgili yarım kalmış konuları tamamlayabilirsiniz. Güzel bir gün geçirmenizi dilerim.

KOVA BURCU

Sevgili Kova; Bugün işinizle meşgul olabilirsiniz, güçlü çevrenizin de yardımıyla planlarınızı başarılı bir şekilde hayata geçirebilirsiniz. Bilgeliğiniz, geçmiş yatırımlarınızda kar elde etmenize yardımcı olabilir. Evinizle, ailenizle ilgili yapmayı planladığınız ama yarım kalmış konular tekrar gündeme gelebilir. Ev hayatınızdaki uyumu artıracak olan eşinizle romantik anlarınızın tadını çıkarabilirsiniz. Aşk, çocuk, hobi, borsa, tatil konularında güzel gelişmeler sizinle olacak. Güzel bir gün geçirmenizi dilerim.

BALIK BURCU

Sevgili Balık; bugün çalışma hayatı, gündelik işler, sağlık, evcil hayvanlarınızla ilgili ani gelişmeler gerçekleşebilir. Geçen haftaki sıkıntı artık sona erdi. Sosyal çevrenizle beraber güzel bir gün. Eski arkadaşlarınızla iletişime geçebilirsiniz. Eski aşklar gündeminize gelebilir. Ailenizle, evinizle ilgili yarım kalmış konuları tamamlayabilirsiniz. Astlarınızın yardımıyla ertelenen işlerinizi başlatabileceksiniz. İşinizde finansmanınızı artıracak bazı kazançlar var. Trafikte dikkatli olmalısınız. Güzel bir gün geçirmenizi dilerim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Previous post İlginç gelenek! Gerdek odasına köyün en yaşlısı giriyor
Next post Ölüleri kayalıklara çiviliyorlar: Filipinler’de herkesi hayrete düşüren gelenek